Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Megasztár: címlapsztori

2008.10.20. 09:59 sorozat

A rajongók nagy megkönnyebbülésére a Megasztár 4 színpadjára állhatott a múlt hétvégén szívritmuszavar gyanújával kórházba szállított Szecsődi Karcsi. Produkciója után Tilla kérdésére válaszolva megnyugtatott mindenkit, nem volt túl komoly a rosszullét, de nagyon vigyáznia kell magára. Kiegyensúlyozott étrend, és sok pihenés, ez állhat a recepten

Szombat este a Fekete Vonat Hol van az a lány című dalát énekelte, és bár Friderikusz Sándor szerint nem hozta a legjobb formáját, ő és a nézők is meg voltak elégedve teljesítményévével, így tovább küzdhet a végső győzelemért.

Ezen a hétvégén tíz versenyző mérkőzött meg, kilencen jutottak tovább. A nézők szavazatai alapján minden szombaton a két legkevesebb voksot begyűjtött aspiráns közül a zsűri küldhet tovább egyet. A végső nyertes pedig 2009-ben részt vehet a Kapcsolat koncerten, ahol nemzetközi sztárokkal léphet színpadra.

Balogh Imi azonban már biztos nem lesz ott, hacsak nem nézőként. A zsűri értékelését követően a debreceni fiúnak kellett elhagynia a tehetségkutató versenyt.

Imi a Take That Relight My Fire című slágerét énekelte, amihez rendelkezik a tökéletes a tini sztár imidzzsel: bozontos bubi frizura, érzéki ajkak, szende mosoly, igéző szemek. Egymaga besöpörhet egy fiúzenekarnyi vérző szívű rajongót, ez most mégsem volt elég a győzelemhez.

A zsűri végső döntését - amikor Imi és Nkuya Sonia közt kellett választania - valószínűleg az befolyásolta, hogy több lehetőséget akartak adni egy már képzett énekesnek. A huszonhárom éves srác az egyetlen a mezőnyben, aki a szobája négy falán kívül még nem énekelt máshol.

Ott is leginkább csak anyukája vázájába, vagy – amikor „koncertet” szervezett – a távirányítóba. Ettől függetlenül a döntnökök is meglepődtek teljesítményén: Mester Tamás Glenn Medeiroshoz (Nothing’s Gonna Change My Love for You) hasonlította a fiú hangját.

Imi ellenfele, Sonia a botrányairól (is) ismert Amy Wino Rehab dalát énekelte, és a zsűri szerint sokkal erősebb produkcióval szolgált, mint egy hete. Eszenyi Enikő észrevétele, miszerint a tűsarkú csizma instabillá tesz, és ez megnehezíti a koncentrációt, nem nyomott sokat a latban. Különben is, a versenyzőknek szinte semmi beleszólásuk nincs a megjelenésükbe.


forrás: zoom.hu
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 szecsődy károly balogh imre nkuya sonia

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr53722650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása