Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Mindig van kibe belekötni

2008.11.03. 19:19 sorozat

 

Friderikusz Sándor újra elérte, hogy róla szóljon a Megasztár 4. A televíziós először Király Viktornak és testvérének Lindának esett neki, majd Fenyő Miklósra förmedt rá, amiért a zenész folyamatosan helyreigazította túlzó szavait.

 

 

Ismét egy olyan Megasztár döntőn vagyunk túl, melyben az énekesek helyett Friderikusz Sándoré volt a főszerep. A televíziós először azzal hívta fel magára figyelmet, hogy megjegyzést tett Király Viktor magyar kiejtésére, és azzal a kínos történettel hozakodott elő, amikor az énekes testvére Linda, egy kosárlabdagála előtt belesült a Himnuszba.
– A magyar kiejtéssel még van egy kis probléma, de hát nem élsz még túl régen Magyarországon, így a Himnuszt sem énekeled – mondta Friderikusz
Az ítész gúnyos megjegyzését nem hagyta szó nélkül a tehetséges énekes, aki később két produkció között vissza is vágott Sándornak.
– Ez egy olyan téma, amit nem kéne egy ilyen igényes műsorban előhozni – mondta Viktor, aki az élőadást követően sem tért napirendre a bárdolatlan beszólás felett. – Friderikusz teljesen elrontotta az estét. Egyszerűen nem megy a fejembe, miért volt szükség erre! – fakadt ki a Borrsnak.
Bár Fridi szombaton csak egy alkalommal érte el, hogy a stúdió közönsége hangosan pfujoljon, zsűritársa Fenyő Miklós azonban többször sem tudta szó nélkül hagyni kollégája sajátos véleményeit. Előbb azon élcelődött, hogy Sándor azt állítja magáról, abszolút hallása van, később azt rótta fel a televíziósnak, hogy értékelés helyett interjút készített az egyik versenyzővel. Ezt már Fridi sem hagyta szó nélkül, és hangosan felcsattant.
– Miklós! Muszáj minden alkalommal minősíteni a zsűrit?
Fenyő Miklós később úgy értékelte a Borsnak a történteket, hogy Sándor túlreagálta az ártatlan csipkelődést.
– Nincs feszültség közöttünk, ez csak egy kis civódás volt. Én egyébként is csak azzal tudok így viccelődni, akit tisztelek. ...ahogyan Sándort is!


Forrás: borsonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 friderikusz sándor fenyő miklós király viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr73747986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása