Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Sonja szerint Lüszi nagyszájú gyerekké változott

2008.11.27. 18:22 sorozat

A Megasztár egzotikus szépségű énekese Sonia, ha úgy érzi igaza van, nem tesz lakatot a szájára. Ezúttal Lüsziről és édesanyjáról, Editről fejtette ki a véleményét.

A Megasztár-ház lakói úgy érzik, Edit árgus szemekkel figyeli minden lépésüket. A fiatal tehetségek ezt mindaddig elviselik, amíg úgy látják, hogy az egész nem több, mint egy édesanya aggódása. Ám aki már egyszer is úgy járt, mint Sonia - Edit bepanaszolta őt a műsor munkatársainál -, annak minden bizonnyal megvan a véleménye a mamáról.

Sonia a StoryOnline-nak mondta el először, hogy mit gondol a kaposvári zongoratanárnőről: "Edit asszony a legjobb versenyzője a Megasztárnak" - vallja Sonia. "Azon sem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy ő énekel a lánya helyett" - nevet a megasztáros.
Sonia abból sem csinál titkot, hogy a nagy Mega-hercehurca hatására Lüszi is a hátrányára változott. "A válogatásokon még egy aranyos, kedves kislányt láttunk. A közönség akkor rögtön a szívébe zárta a 13 éves Lüszit" - emlékszik vissza Sonia. "Ám Lüszi ma már - s ezt több újságban is megírták - irgalmatlanul merev, nagyszájú gyerek, aki, ha éppen nincs jó napja, gorombán hajt el bárkit maga mellől" - meséli az egzotikus szépségű énekesnő.

Az érzékeny Soniát egyébként annyira megviseli, ahogy hétről-hétre esnek versenyzőtársai, hogy legutóbb már el sem ment a stúdióba. "Megálmodtam, hogy Lüszi és Tamara áll majd a zsűri előtt" - mondja. "Bejött! Annyira izgultam Tamaráért, hogy szinte remegtem a tévé előtt" - meséli a tehetséges énekes lány.


Forrás: storyonline.hu
 

2 komment

Címkék: megasztár tv2 tóth lüszi nkuya sonia

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr93791833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zLmy 2008.11.29. 23:26:34

Sonia csak magáról festi le a képet a véleményével, talán mert irigyli Lüszi hangját. Igenis jobb hangja van mint au eddig kiesetteknek! A Tamaráénál meg főleg.Most meg már úgyis kiesett és ahogy viselte a kiesést nem úgy tűnt, mont egy hisztis elkényeztetett gyerek.Soniat már rég elfelejti mindenki,Lüszinek pedig saját lemeze lesz.aki pedig az anyjára fikáz, gondolja meg ha az ő gyereke szeretett volna jelentkezni ő sem okozott volna neki csalódást vagy fájdalmat azzal,hogy nem engedi, főleg ha ilyen korához képest érett gondolkodású, mint Lüszi. Szecsődi meg csak ne köpködjön mert őrá meg lehetne mondani, hogy azzal akart előbbre jutni, hogy sajnáltatta magát. Ennyi.

Vajda Noémi 2009.08.01. 18:07:56

jó volt a Megasztár4.
süti beállítások módosítása