Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Lakatos Krisztiánt anyagilag segíti mágikus keresztanyja

2008.10.30. 10:38 sorozat

 

A Megasztár szvingkirályát, Lakatos Krisztiánt a fehér mágia nagyasszonya is segíti. A tizennyolc éves énekesnek ugyanis a jövőbe látó asszony a bérma-keresztanyja.

Lakatos Krisztián a Megasztár énekese mindenkit lenyűgöz fantasztikus hangjával.

 

 

Nem csupán Eszenyi Enikőt vette le a lábáról, különleges orgánuma elbódítja a nőket, de a férfiak is libabőrösek lesznek, ha énekelni kezd. Mint megtudtuk, Krisztiánt nem csupán családja, a híres zenész dinasztia segíti a siker felé vezető rögös úton, hanem bérma-keresztanyja, Szegedi Erika is, aki Európa és Magyarország fehér mágia nagyasszonya. Más embereknek szívesen segít jövőbe látásával, igyekszik megmutatni a helyes utat, de Krisztián sikereit esze ágában sincs varázslatokkal befolyásolni. A mágia helyett anyagilag támogatja a 18 éves csodagyereket.
– Soha nem szoktam mágikus erőket bevetni a családban, mert ez tiltott dolog. – A visszáját hozná, az égiek nem engedik – kezdte Erika. – Különben is azt szeretném, ha Krisztián tiszta versenyben mutatná meg tudását és kivételes adottságait. Tíz éves volt, amikor először hallottam énekelni. Odamentem a családhoz, és azt mondtam, hogy az ő hangja isteni áldás. Megkértem a szüleit, hadd legyek mellette, szeretném támogatni lelkileg és anyagilag. Azóta besegítek a fizetnivalókba, veszek neki fellépő ruhát, cipőt és hozzájárulok az énekleckék költségeihez – mondta Erika, aki annyit azért elárult, hogy látja, mikor lesz Krisztián számára kritikus a verseny. Ezt azonban megtartotta magának, nem árulta el, de Krisztiánnak nincs is szüksége boszorkányságra, elég, ha kiereszti hangját.

 

 

Forrás: borsonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 lakatos krisztián

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr95740117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása