Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Ásós Attila nem csügged

2008.10.30. 06:16 sorozat

 

Nem csak a zsűri kritizálta Ásós Attila "Pacsirtát". Az énekes is elmondta, hogy nem ért egyet teljes egészében a zsűri véleményével, de nem csalódott. Úgy érzi, a Megasztárral minden eddiginél közelebb került álmaihoz.

Érdekes helyzet alakult ki a Megasztár szombati élő adásában. A kiesőt, Ásós Attila "Pacsirtát" saját szerzeményével búcsúztatták társai. A zsűriből egyedül Eszenyi Enikő volt az, aki inkább Tamarát küldte volna haza, de most a férfiak véleménye győzött. Enci a színfalak mögött könnyes szemmel ölelte magához az énekest.

Utánajártunk, vajon Pacsirta igazságosnak érzi-e, hogy ő esett ki a Megasztár második döntőjén.
"Szerettem volna az első négybe bejutni, de azért nem vagyok csalódott. Számomra ez az út kezdete, s a Megasztár segít abban, hogy valóra válthassam az álmaimat" - mondta Attila, aki arról is beszélt, hogy már most dalokat ír versenyben maradott társainak.

Attila a legkeményebb kritikát Friderikusztól kapta, aki már a produkció után hazaküldte volna a fiút: "Nálam ma a kieső Pacsirta" - vetítette előre a szomorú véget az ítész. Sándor azt is hozzátette, hogy unta a produkciót, és főleg azt, hogy Pacsirta mindent ugyanabban a stílusban ad elő.

"Nagyon nem értettem egyet ezzel a kritikával. Nekem ez a stílusom" - bírálta Fridit Attila. Az énekes azt is elmondta, hogy biztos benne, hogy nem ő volt a leggyengébb a mezőnyben.

Pacsirta kiesése mellett a zsűri egyik fő érve az volt, hogy például Király Viktorral szemben nem elég világsztár alkat.

"Szerintem egy Eurovíziós Dalfesztiválon sem kell feltétlenül angolul énekelni, hiszen magyarok vagyunk" - szögezte le Ásós Attila "Pacsirta".

Forrás: storyonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 ásós attila

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr71739814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása