Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Bevérzett Eszenyi Enikő torka

2008.10.18. 14:56 sorozat

 

Bevérzett Eszenyi Enikő (47) torka, kétséges, meg tud-e szólalni a Megasztár döntőjében.

Súlyos hangszálgyulladás miatt szigorú némaságra ítélték Eszenyi Enikőt! A színésznőnek orvosai megtiltották, hogy beszéljen, éppen ezért már a szerdai A vágy villamosa előadást is lemondta, valamint a csütörtök esti önálló estjét, A gyönyörben nincs középút címűt is le kellett mondania. A legnagyobb problémát persze az okozza, hogy a ma esti élő adásban Enikőnek érdemben hozzá kellene szólnia a történtekhez, ám nem biztos, hogy erre képes lesz.

– Előfordulhat, hogy Eszenyi Enikő nem tud majd megszólalni a Megasztár élő döntőjében, de bízunk benne, hogy színésznőként megtalálja a módját, hogy teljes értékű zsűritagként működjön közre – erősítette meg értesüléseinket Magyar Rita, a TV2 szóvivője, így akár az is elképzelhető, hogy Enikő ma este különböző papírokkal érkezik majd a Megastúdióba.

A Kossuth-díjas művésznő a hirtelen jött betegség miatt azonban a tegnapi munkáját nem mondta le. Enikő ugyanis Mészáros Márta rendezőnővel forgat Kéthly Anna szociáldemokrata politikusról egy filmet, amelyben ő a főszereplő. A hangszálgyulladás miatt azonban tegnap csak olyan jeleneteket vettek fel, amelyekben Eszenyinek nem kell beszélnie.


Forrás: blikk.hu
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 eszenyi enikő

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr95720159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása