Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Lüszi nem beszél

2008.11.04. 10:47 sorozat

 

Mi történt a kis megasztárral?
Tóth Lüszinek nincs saját szava?

Furcsa hírek jönnek a kis megasztárról - Míg korábban Tóth Lüszi még az anyjának feltett kérdésekre is maga válaszolt, most úgy tűnik, elvesztette a hangját. Mintha nem mondaná ki saját véleményét sem...

Kérdezzétek anyát, ő jobban tudja, mint én - nagyjából mindenre így válaszolt Tóth Lüszi mostanában, ha újságírók kérdezték. Kedvenc filmjéről, leghőbb kívánságáról is édesanyjának kellett beszámolnia.

Egyik bulvárlap a minap megpendítette, hogy a megasztárok egyre nehezebben viselik a mama jelenlétét, aki lánya miatt velük együtt lakik a gödi luxushotelben - Ezek után Lüszi anyukája kiabálva kérdezte, ki mondott róla ilyet... A legutóbb kiesett Sonia szerint Lüszinek még várnia kellett volna a szerepléssel - adta hírül a Napi Ász.

 

Forrás: bulvar.ma.hu
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 tóth lüszi

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr62748995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása