Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Szecsődi Karcsitól sírva búcsúztak társai és Mester Tamás könnye is kicsordult

2008.11.10. 19:28 sorozat

 

A Megasztár szombati döntőjén Szecsődi Karcsinak szólt a búcsúdal. A tizenhat éves fiút nemcsak társai, hanem zsűritag, Mester Tamás is megsiratta.

 

 

 

Szombat este elszabadultak az érzelmek a Megasztárban. Ezen az estén már csak hét énekes állt színpadra a TV2 tehetségkutatójában, de a végére csak hatan maradtak. Szecsődi Karcsi érezte, hogy a Búcsúdal neki szól majd.

- Ma én fogok kiesni – súgta oda egy társának, amikor a színpadra igyekeztek, hogy megtudják, ki kapta a legkevesebb szavazatot.
Igaza lett. Hien és Karcsi sorsáról kelett ítélnie a zsűrinek, amely Hient mentette meg a kieséstől. Karcsi emelt fővel fogadta a zsűri döntését, pedig még Mester Tamásnak is potyogtak a könnyei.
– Egyszerűen együttérzésből érzékenyültem el – mondta el az ítész. – Nem lehet könnyű kiesni egy olyan tizenhat éves fiúnak, aki édesanyja elvesztése óta nem találta a helyét. De a műsorban való szereplése kimondottan jót tett neki. Visszatalált önmagához. Az egyike azoknak, akinek a koncertjére szívesen megyek majd el – árulta el Mester.
A tizenhárom éves Lüszi már akkor elsírta magát, amikor még hárman álltak az ítészek előtt, várva a döntést.
– Nagyon szeretem Karcsit, mindig meg tud nevettetni, ráadásul vele megoszthattam a titkaimat is. De bárki esett volna ki, nagyon fájt volna – mondta Lüszi, akit bizonyára az elmúlt hét feszültségei is megviseltek, talán ezért törött el a mécses nála.
Tamara sem tudott könnyek nélkül búcsúzni, hiszen legkedvesebb társát vesztette el.
– Karcsi áll a legközelebb hozzám a csapatból – kezdte Tamara elcsukló hangon. – Olyan lelke van, amilyen nagyon kevés embernek. Rettenetesen hiányozni fognak a beszélgetéseink – mondta szipogva az énekesnő.


Forrás: borsonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 mester tamás szecsődi károly

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr76762037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása