Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Rámegy a barátságuk a Megasztárra?

2008.10.17. 06:59 sorozat

 

Elképesztő gesztusok, fintorgás, szúrós tekintetek, lebiggyesztett ajkak, grimaszok... A Megasztár szombati élő adásában ízelítőt kaptunk abból, milyen az, amikor a zsűritagok véleménye egymásnak feszül. Különösen Eszenyi Enikő és Friderikusz Sándor arcán láthattuk, hogy bizony nagyon nem értenek egyet a másik kritikáival. Vajon mi lesz a folytatás? Túléli-e barátságuk a Megasztárt?

 

 

A Friderikusz Sándorral kibővült zsűri tagjai között szinte izzik a levegő. Nem csoda, hiszen négy autonóm, és teljesen különböző személyiséggel rendelkező embert bíztak meg azzal, hogy kritikáikkal segítsék az ifjú tehetségek fejlődését. A legfeltűnőbb ellentét azonban Eszenyi Enikő és Friderikusz Sándor között feszül. A Megasztár élő adását látva felmerül a kérdés: vajon nem mehet-e rá évtizedek óta tartó barátságuk a show-ban végzett munkájukra.

"Mindenki másképp csinálja!"

Úgy tűnt, Eszenyi és Friderikusz egészen mást gondol arról, hogyan kell bírálniuk az énekeseket. Amíg a színésznő pluszinformációkkal segíti a Mega-jelöltek következő fordulóra való felkészülését, a showman nem kertel. Ha valaki tetszik neki, minden magyarázat nélkül éljenzi, ám ha valaki nem felel meg az ízlésének, azt is csupán néhány kegyetlen szóval bírálja. A két ítész között többször is szóváltásra került sor. Sándor nem egy esetben úgy szólt Enikőhöz, mintha az egyik Megasztár-jelölt állna előtte. Talán a legjobb példa erre, amikor Eszenyi, Lakatos Krisztián Bicska Maxi dalát kommentálta. A színésznő kis színháztörténeti adalékkal próbált javítani az amúgy is zseniális Krisztián előadásán, ám a televíziós személyiség szinte belé fojtotta a szót. "De Enikő, miért kell színháztörténetet előadni neki egy dalban" - vágott Enikő szavába.

És ami a szavaknál is bántóbb!

A StoryOnline kíváncsi volt arra is, hogy egy pszichológusnak mi a véleménye arról, ha két barát közös munkába fog, ráadásul olyanba, amiről egészen mást vallanak. Dr. Halász Judit pszichológus maga is évek óta figyeli a Megasztár-versenyzőit. A szakembert leginkább az foglalkoztatja, hogy a fiatal tehetségek hogyan tudják feldolgozni a hirtelen jött sikert. Ám a szombati élő adás folyamán neki is feltűnt, hogy Eszenyi és Friderikusz nem éppen baráti hangot ütnek meg egymással. Ám a pszichológus szerint volt, ami ennél is sokatmondóbban beszélt a két zsűritag közötti ellentétről.
"A testbeszédükön is jól látszott, hogy időnként nehéz volt számukra közös pulpitus mögött maradni. Főleg Enikő arca volt beszédes, igaz ez színésznő lévén természetes. Bár nem egymás mellett ültek, Eszenyi az adás alatt többször hátat fordított Sándornak. Ez köztudottan a teljes elutasítás jele, azt mutatja, hogy nem volt kíváncsi a másik véleményére. Érdekes volt azt is megfigyelni, ahogy Enikő félrebillentett fejjel a stúdió mennyezetét bámulta. Valószínű arra gondolhatott, hogy 'Jó Isten, hogy gondolhatja ezt így Sándor!' - elemzi a látottakat a szakember. - A legviccesebb azonban az volt, amikor a műsor vége felé Enikő mint egy kislány hintázott a forgó széken. Talán így igyekezett elterelni a figyelmét arról, ami zavarta, nevezetesen Sándor kritikáiról"

Meddig mehet ez így tovább?

Bár csak az első döntőn vagyunk túl, az évtizedes barátság már most repedezni látszik. A helyzet pedig hétről-hétre fokozódni fog, hiszen a műsor legvégére mindössze egyetlen énekes maradhat. Vajon akkor egyezik-e majd a két sztár ízlése? Vagy addigra annyira megbántják egymást, hogy válságba kerül a kapcsolatuk? Mi bízunk benne, mindketten tudják, mindössze egy játékról van szó. Versenyről, amelyért nem éri meg a kapcsolatukat feláldozni. Mindenesetre kíváncsian várjuk a holnap esti adást, amely során nem csak az derül ki, hogy melyik énekesnek kell távoznia, hanem a két itész viszonya is alakulni fog.


forrás: storyonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 friderikusz sándor eszenyi enikő

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr54718149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása