Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Szecsődy Károlynak szívinfarktusa volt

2008.10.14. 12:53 sorozat

 

És tessék fiatalon szívinfarktus, most még megúszta, de érdemes ezért pörögni?

 

 

Szívinfarktust kapott a Megasztár 4. ifjú tehetsége

 

A szombati Megasztárban magabiztos teljesítményével egyértelműen a legjobb tíz közé került, vasárnap éjjel azonban már a váci kórházban küzdöttek az életéért az orvosok. Szecsődy Károlynak szívinfarktusa volt.

 

A fiatal tehetség kitűnően énekelte ki a magas hangokat a múlt szombati ˝összecsapáson˝, amely meg is hozta számára a sikert: bejutott a következő fordulóba. Az öröm azonban nem tartott sokáig, ugyanis vasárnap este szívinfarktus tüneteivel szállította őt rohammentő a váci kórházba.

 

˝Tíz-tizenegy óra magasságában lettem rosszul. Egyik pillanatról a másikra levert a víz, szorított a mellkasom, nem kaptam levegőt. Bevallom, halálfélelmem volt. Soha nem történt még velem ilyen, tudtam, hogy nagy a baj˝ - árulta el a Blikknek a tizenhat éves megasztáros, aki megsúgta: biztosan a sok kávé és a cigi okozhatta a tüneteket.

 

˝Már 14 éves korom óta dohányzom és kávézom. Tény, hogy kicsit túlzásba vittem ezeket, de a Megasztárban való megfelelni vágyás és édesanyám elvesztésének feldolgozása miatt nagy stressz volt bennem. Nem tudom még, mikor engednek ki, de nem adom fel, küzdeni fogok, hogy anyu onnan fentről büszkén nézhessen le rám.˝


Forrás: pophalo.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 szecsődy károly

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr75713269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása