Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Rúzsa Magdi storyja

2008.06.19. 07:01 sorozat

Sosem felejtem el az első alkalmat, amikor a Megasztár zsűrijének énekelhettem… - meséli Rúzsa Magdi, a harmadik Megasztár győztese – Már az első szériába szerettem volna jelentkezni, de lekéstem a határidőt. A másodikba már időben elküldtem a jelentkezésem, de akkor senki nem jelzett vissza – mint utólag kiderült, azért, mert akkoriban a határon túliak még nem vehettek részt a versenyen. A harmadik alkalommal már annyira izgultam, hogy mindjárt két jelentkezési lapot is elküldtem!

- Legalább így nem állt fenn a veszélye, hogy elkeverednek a postán… Tényleg, mi állt a jelentkezésedben?

Magamról írtam. Arról, hogy ki vagyok, hogy miért szeretnék bekerülni a versenybe, hogy van egy kis zenekarom, ahol énekelek, és persze leírtam, hogy milyen zenét szeretek. Bár a szervezők csak egy-két példát kértek, én lelkesen felsoroltam az összes kedvencemet, az ACDC-től a No Doubt-ig.

- Maga a meghallgatás hogyan zajlott?

Már maga az csoda volt számomra, hogy meghallgattak! Emlékszem, szinte sokkolt, amikor felhívtak, és elmondták, hogy szeptember kilencedikén várnak a TV2 központjában! Eleinte még az sem volt bizonyos, hogy el tudok menni, de aztán drága édesanyám összekuporgatta a vonatra valót… A meghallgatásról pedig már szinte csak az idegességre emlékszem. Arra, hogy ülök egymagamban, és várok. Órákat. Aztán néha körbenézek, és rácsodálkozom, hogy körülöttem mindenki rutinos: sokan hangvillákkal érkeztek, skáláztak, és látszott, hogy önbizalmuk is van. Ezzel szemben én annyira izgultam, hogy mikor végre sorra kerültem, lerúgtam a cipőimet, mert attól féltem, hogy kiesek belőlük.

- Azért én hiszem, hogy cipőkkel is sikerült volna a meghallgatás…

Ki tudja? Mindenesetre egyszerre volt ijesztő és hihetetlenül felemelő élmény ott énekelni azok előtt az emberek előtt, akiket már akkor is annyira tiszteltem. Utólag egyébként, amikor visszanéztem a meghallgatásomon készült felvételeket, észrevettem, hogy annyira izgultam, hogy miközben énekeltem, a sorok között elfelejtettem levegőt venni!

- A verseny óta két év telt el. Utólag visszanézve milyen érzéseid vannak a Megasztárral kapcsolatban?

Az egyik legcsodálatosabb dolog, ami valaha velem történt. Akkor, ott, teljesen megváltozott az életem. A jó irányba. Május huszadikát – ekkor nyertem meg a versenyt – a mai napig úgy ünneplem, mint második születésnapom. Ma már számomra nem más a Megasztár, mint életem legendája.

- Mit gondolsz, ebben a kis országban akadnak még felfedezetlen tehetségek? Erős lesz a mezőny a Megasztár 4-ben?

Nem tudom, ez a válogatástól is függ. De üzenem mindenkinek, aki szeret énekelni, és aki érzi, hogy ez az, amire vágyik, jelentkezzen! Még ha oly csekélynek is tűnik az esély, meg kell próbálni! Csodák ugyanis vannak. Örülnék, ha mások is megtapasztalnák őket…

Kertész Gábor, Nők lapja 23. szám



Forrás: tv2.hu

1 komment

Címkék: megasztár tv2 story sztár rúzsa magdi

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr73526565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vivi 2008.11.26. 22:25:18

Nagyon szeretem Magdit, mert magát adja, és ez simán elég.Az a hang, az a mosoly, és az amilyen az egész lány, így jó ahogy van, remélem nem fog nagyon megváltozni!
süti beállítások módosítása