Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Mester Tamás sem ért egyet Friderikusz kegyetlen őszinteségével

2008.10.14. 11:49 sorozat

 

Ambrus Rita: Friderikusz nem vett emberszámba!

Kegyetlennek és személyeskedőnek tartja Friderikuszt a Megasztár 4-ből kipottyantott Ambrus Rita. A fiatal lány szerint a televíziós annyi tiszteletet sem adott meg neki, ami pedig minden embernek járna. Mester Tamás szintén nem lelkesedik kollégája stílusáért.

 


Friderikusz Ambrus Ritán ejtette a legmélyebb sebeket, aki még két nappal az adás után sem tért napirendre a kíméletlen őszinteség fölött.
– Személyeskedőnek és roppant kegyetlennek éreztem a szavait. Nem csak nőként, de még emberként sem tisztelt. Gyakorlatilag emberszámba sem vett – mondta a Borsnak a felháborodott énekes, aki leginkább azt fájlalja, hogy a sztárriporter ahelyett, hogy az énektudását értékelte volna, az életkorán élcelődött.
– Szerintem semmi más nem jutott az eszébe, ezért tett megjegyzést a koromra. Nem az fájt, hogy nem jutottam tovább, hanem az, hogy ilyen rossz élménnyel kellett elbúcsúznom.
A keresetlen szavakat nem csak Rita kifogásolta, hanem Mester Tamás is, aki szerint zsűritársa túllőtt a célon. A rockzenész ráadásul úgy érzi, kollégája a szerepére pályázik. Most ugyanis Friderikusz osztja a legkeményebb kritikákat, azzal az óriási különbséggel, hogy mindezt bárdolatlan stílusban teszi.
– Abban egyetértek Sándorral, hogy csak úgy van ennek értelme, ha nem kertelünk, mert itt nincs idő kegyes hazugságokra. Az őszinteség és a kegyetlen őszinteség között azonban van különbség – kezdte Mester Tamás. – Tény, hogy Fridi ennek a határait súrolja. Gyerekkorom óta ismerem, és tudom, hogy nem kell tartani tőle. Én is kaptam már eleget Sanyitól. Attól ilyen kemény, mert azt gondolja: nagyon ért ahhoz, amit itt most csinál. Éppen ezért arra buzdítom az énekeseket, hogy ha nem értenek egyet az értékelésével, nyugodtan szóljanak vissza. És ne felejtsék el, hogy amit ő mond, az csak egy ember véleménye, egy szubjektív gondolat – mondta a rockzenész

Forrás: borsonline.hu
 

 

Ilyen lenne Friderikusz?

Azt ugyanis kétlem, hogy a gázsiért vette volna fel ezt a "bárdolatlan stílust", vagy mégis?

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 friderikusz mester tamás ambrus rita

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr81713148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása