Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Eszenyiék elvették a reményt a megégett énekestõl

2008.10.08. 06:27 sorozat

 

Emberi sorsokról döntött a Megasztár 4 zsűrije. Az ítészek az összeégett arcú Varga Barnabással szemben a tizenhárom éves Tóth Lüszit juttatták a döntõbe. Hiába remélte Barnabás, hogy a verseny megváltoztatja az életét, Eszenyiék annak ellenére is Lüszinek adtak esélyt, hogy tudták: a kislányt tönkreteheti a szórakoztatóipar.

Már néhány adás után erős kritikák érik a Megasztár 4 zsûrijét. Legtöbben az ítészek utolsó döntését kifogásolják, amikor Varga Barnabás és Tóth Lüszi között választottak.
Azt Eszenyiék is bevallották, hogy szinte megoldhatatlan helyzetben vannak. Lüszi szinte alig állt a lábán a fáradtságtól, csupán napi 2 - 3 órát aludt, hogy fel tudjon készülni a megmérettetésre. Bár végül a tizenhárom éves kislányt juttatták a legjobb tizenöt közé, a zsûri sem volt biztos benne, hogy a kis énekes bírja-e majd a verseny feszített tempóját.
Mester Tamás már egy korábbi interjúban elmondta aggályait.
– Nem vagyok egészen biztos benne, hogy szerencsés egy gyereknek ilyen korán elindítani a karrierjét – nyilatkozta a zenész, akihez hasonlóan Eszenyi Enikõ is úgy vélte, nem való még a reflektorfény Lüszinek.
– Remélem majd a szüleid vigyáznak rád, mert nagyon féltelek attól, hogy ez az úgymond showbiz' elveszi a te gyermeki bájadat – árulta el félelmeit a színésznõ.
Ezek után érthetetlen, hogy miért nem Barnabás örülhetett a továbbjutásnak. Az arcán egy szörnyû baleset nyomait viselõ fiatalembernek ráadásul a jövõje múlt azon, hogy bekerül-e a legjobb tizenöt énekes közé.
– Olyan ismertséget remélek a Megasztártól, amellyel a késõbbiekben annyi pénzt tudok keresni, hogy megoperáltathassam az arcomat – mondta Barnabás néhány napja, reményekkel telve.

 

Forrás: borsonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tóth lüszi varga barnabás

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr7701462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása