Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Sonia szívhez szóló dallal készül

2008.10.23. 07:56 sorozat

 

Különös vallomást tett Sonia a Megasztár szombati adásában: "Nehezen szocializálódom" - mondta. A StoryOnline kíváncsi volt arra, hogy a félig afroamerikai származású tininek vajon miért jelent problémát beilleszkedni a többiek közé
Sonia elmondta, hogy erről szó sincs. A Megasztár adásában csupán arra utalt, hogy nincs mindig kedve csacsogni, cseverészni, jól érzi magát egyedül is. "Mindenkivel megtalálom a hangot, de nem keresem a társaságukat. Hiennel azonban nagyon jóban lettünk, ő lett a barátnőm az énekesek közül" - mondja a lány.

Sonia azt is hozzátette, hogy ha Hien netán kiesne, akkor is van tippje arra, hogy kivel értene a legjobban szót a Megasztár-házban. Sonia egyébként nagyon önálló lány, több mint két éve kedvesével él, aki biztonsági őrként dolgozik. A lány szerint remekül kiegészítik egymást, hisz amíg ő olykor remekül elvan magában, addig párja mosolygósabb, nyitottabb, derűsebb személyiség.

A fiatal énekesnő izgatottan várja a szombatot. Most úgy érzi, hogy az Amy Winehouse-dal, amit az előző adásban énekelt nem volt jó választás. "Amy egy lázadó, botrányairól is híres énekesnő, én pedig félig afroamerikai vagyok, Magyarország pedig tele van előítéletekkel" - indokolja, hogy miért kellett majdnem kiesnie. "A legközelebbi adásra olyan dalt választottam, ami talán közelebb áll az emberek szívéhez" - avat be terveibe Sonia.


Forrás: storyonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 nkuya sonia

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr85727651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása