Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Tóth Lüszi édesanyjának fontosabb a szereplés, mint kislánya egészsége

2008.10.14. 12:56 sorozat

 

Lüszit eltiltották a Megasztártól

Tóth Lüszit, a Megasztár 4. legfiatalabb versenyzőjét be kellett vinni az ügyeletre a szombati az élő műsor előtti éjszakán. A kislányt orvosai szigorúan eltiltották az énekléstől, ő mégis színpadra állt, mint ahogy betegen készül a következő fellépésre.

 

 

– Nagyon-nagyon fájt a torkom, ezért a verseny előtti éjszakán bevittek a kórházba – mesélte lapunknak a a 13 éves aprócska kislány.
– Azt mondta az orvos, hogy súlyos gégegyulladásom van, jó ideig nem énekelhetek, ezért nagyon izgultam, hogy mi lesz szombat este. Összeszedtem minden erőmet, és megpróbáltam kihozni magamból a maximumot. A dal végére már borzasztóan fájt a torkom – magyarázta Lüszi.
Édesanyja Edit mindenhová kíséri csemetéjét, így a kórházba is végig fogta a kezét.
- Tudtuk, hogy kímélni kell a hangját, még beszélnie sem szabad, de ezt most nem tehette meg – kezdte Edit.
– Ez nagy lehetőség számára, muszáj bizonyítania. Az volt a legnagyobb baj, hogy szombaton napközben még a gyógyszereit sem tudta bevenni, mert egyszerűen nem volt rá idő. Legalább egy–két napig kímélni kellene a hangját, de erről most szó sem lehet, mert el kell kezdenie a következő dal tanulását– mondta Edit.
Mivel Lüszi nem tartja be az orvos utasításait, betegségének akár súlyos következményei is lehetnek. Így az is kérdéses, hogy a következő döntőn egyáltalán meg tud-e majd szólalni.

Forrás: borsonline.hu
 

 

Nem értem, hogy nincs idő bevenni a gyógyszert?

És egyáltalán miért kellett a korhatárt így levinni? Bőven lenne még ideje híres énekessé válni a tizenéveseknek. Annyira felgyorsult világban élünk, hogy már lassan az oviból kerülnek ki a híres és fontos  emberek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 tóth lüszi

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr70713237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása