Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Megasztár 4. végsõ döntõ - Time to Say Goodbye

2008.12.21. 15:03 sorozat

 

Andrea Bocelli, Time to Say Goodbye csodás szólamaival mérkõzött meg utoljára Fekete Dávid és Király Viktor. A produkció különlegessége, hogy Viktor olaszul, Dávid pedig magyarul énekelt, miközben Mága Zoltán hegedûvel kísérte a megasrácokat.

 

 

Forrás_ tv2.hu

 

1 komment

Címkék: megasztár videó király viktor fekete dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr65835104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsika_16 2008.12.21. 16:10:32

Csodálatos volt ez a produkció szerintem!!!:) A fiúk nagyon ügyesek voltak tegnap és Dávid küzdött a végsőkig, ami nagyon dicséretes....és mivelhogy az Én kedvencem ő volt nagyon sajnálom, hogy kiesett!!!:( De gondolom, hogy karrierje mégcsak itt kezdődött, s számtalan felkérése lesz majd!!!Szóval Fekete Dávid rajongók nem szabad csüggedni, hogy (bár nem kedvencünk lett 2008-as év hangja) lemezeit hallgathatjuk majd s koncertjein ott lehetünk az első sorokban!!:)))
süti beállítások módosítása