Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Lüszi papája már bánja, hogy elengedte kislányát a versenyre

2008.10.18. 15:09 sorozat

 

Tóth Lüszi apukája már rettenetesen megbánta, hogy elengedte aprócska lánykáját a TV2 Megasztár című műsorba. Ráadásul elfoglaltságai miatt csak távolból vigyázhatja Lüszi megújult életét.

 

 

 

A Megasztár döntősei közül talán a legfiatalabb versenyzőnek, a 13 éves Tóth Lüszinek van a legtöbb rajongója. Kétségtelen, hogy a törékeny kislány csodálatos hangja betölti a stúdiót, ám sokan úgy gondolják, hogy túl kicsi még egy ilyen show műsorhoz, ekkora megmérettetéshez. Nemcsak a nézők, hanem Lüszi édesapja is így vélekedik.
– Nyáron volt Siófokon egy válogatás, amire el akart menni – kezdte Zoltán. – Gondoltam miért ne? Aztán egyszer csak már a kezünkben volt a szerződés. Már nagyon megbántam, hogy beleegyeztem ebbe az egészbe, mert még rettenetesen fiatal ehhez. Borzasztóan sajnálom őt, mert pontosan tudom, hogy működik a média világa, ráadásul oda a szabadsága is – magyarázta Zoltán, aki a Kaposvári Színház zenekarának kürtöse. Az apuka aggodalmát csak fokozza, hogy lánykáját meg sem tudja látogatni.
– Két darabot is próbálunk a színházban, így nincs időm felmenni Pestre. Legnagyobb bánatomra, a mostani döntőn sem tudok ott lenni, mert bemutatónk van. Pedig már hihetetlenül hiányzik Lüszi, annyira várom, hogy lássam. Még soha nem fordult elő, hogy ennyi ideig ne találkozzunk – szomorkodott Zoltán, akinek némi megnyugvást nyújt, hogy feleségét gyermeke mellett tudhatja. Edit beköltözött a Megasztár lakosztályba, igyekszik mindenhová elkísérni Lüszit, és segít a dalok tanulásában is. A kislány most hetedikes, de a verseny miatt nincs ideje sem iskolába járni, sem tanulni. Édesanyja nem aggódik, mivel tanárai felajánlották, hogy segítenek Lüszinek bepótolni a lemaradást. A kislány egyébként izgatottan készül élete első házibulijára, ma ugyanis ilyen dalokat énekelnek.

Forrás: borsonline.hu
 

1 komment

Címkék: tv2 tóth lüszi

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr53720183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vattacukor cica · http://hgiftifriuz 2008.10.31. 19:16:35

Aranyos a kislány, de nagyon aprócska még, ehhez a kemény világhoz.
Az én kislányom színésznő szeretne lenni, úgyhogy nagyon résen kell lennem mennyit bír el a lelke, és a szervezete.
süti beállítások módosítása