Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

3 tagú zsűri válogat a Megasztár4-ben

2008.07.15. 20:01 sorozat

 

A Megasztár 4 háromtagú zsűrije július 14-én elkezdte a jelentkezők válogatását. Hosszú találgatások után, a TV2 Aktív című műsorában mutatták be az ítészeket. A zsűri női tagja Eszenyi Enikő Kossuth–díjas színész-rendező, Fenyő Miklós a Hungária együttes frontembere, és Mester Tamás rockzenész.

 

A zsűri hétfőn már munkához is látott, hiszen több ezer jelentkező közül kell kiválogatniuk a 2008 hangja címért vetélkedő legígéretesebb nevezőket. A Megasztár 4 műfaji korlátok nélkül várja a zenei tehetségeket. Minden olyan művészeti ágban, amely kapcsolódik az énekhez - legyen szó bár operáról, operettről, sanzonról, stb. - várják a tehetségeket a zsűritagok, sőt; a szervezők az alsó korhatárt is levitték tizenkét évre.

Eszenyi Enikő képviseli a női vonalat az új zsűriben, személye a garancia arra, hogy mind a színpadi rátermettség, mind az előadói képesség, mind az egyéniség fontos szempont legyen, az énektudás mellett. A művésznő már az első napon kritikus szemmel figyelte a jelentkezőket. "Saját szakmai elvárásaim szerint döntök arról, kit szeretnék újra látni a válogatókon. Bár még alig egy napja zsűrizünk együtt Miklóssal és Tamással, de máris van köztünk egy mondás. Ha az hangzik el valamelyikünk szájából, "a saját szakállamra döntök", akkor tudjuk, hogy a másik kettő valószínűleg nem ért egyet a döntésünkkel, de valami olyat láttunk meg a jelentkezőben, ami miatt újra kíváncsiak vagyunk rá."

Mester Tamás rockzenész, legújabb zenei projectje a Jack Jack zenekar megalapítása társaival Ganxsta Zolival, Papp Szabival, és Tóth Tibivel. Tamás elárulta; meglepte, hogy már az első napon néha jelentős véleménykülönbség alakul ki ítésztársaival egy-egy produkció meghallgatása kapcsán, de nagyon várja a közös munkát és a jó produkciókat.

Fenyő Miklós, a legendás Hungária együttes alapítója már rutinos tehetségkutatónak számít, hiszen az ő felfedezettje volt Szandi, ám most még csak szemlélődik, hiszen egy nap munkáján vannak túl"Még keresem a helyem a zsűriben, és a Megasztárban is. Annyi sok hangot ismertünk meg, annyi sok dal hangzott ma el, hogy tele van velük a fülem. Még nem igazán tudom, mit keresek, de bízom benne, hogy nagyon tehetséges fiatalokat találunk" – nyilatkozta.

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 eszenyi enikő zsűri fenyő miklós mester tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr86569866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása