Megasztár4 - tehetség kutató show

újra megasztárt keres a tv2

Kereső

Egyedi keresés

Megasztár

Reklám

Videó

Utolsó kommentek

Ajánló

Megaszerelem a láthatáron?

2008.11.21. 07:49 sorozat

 

Bencsik Tamara egyre inkább felfedezni vél néhány szemvillanást Mester Tamás részéről, aki szerinte egyénként "nem egy rossz pasi". A Galambos Dorina és Pély Barna között fellobbanó szerelem után már senki sem csodálkozna egy újabb Megasztárbéli románcon.

"Mivel Bencsik Tamara a rangidős hölgy a mezőnyben, Mester Tamás pedig a jóképű, facér férfitag a zsűriben, a képlet adott. Ők pedig mindent megtesznek azért, hogy tovább lendítsék a kialakult képet. Láthatóan forr a levegő a Megasztár-versenyző és a zsűritag között.

"Nagyon fontos, hogy ilyen legyen a hajad és ne hagyd, hogy begöndörítsék!" - kérte Tamarát a zsűri már a második döntőn. Tamara elismeri, hogy néha valóban felfedezni vél egy-két szemvillanást, ám egyelőre nem tudja, mit jelent ez a zenész részéről.

"Nem rossz pasi, de inkább úgy nézek rá, mint egy zsűritagra. Vagy mint egy Messiásra!" - jelentette ki a Napi Ásznak a lány, aki nem tartaná jó ötletnek a randit a zenésszel. "Ő zenész és így valószínűleg nőcsábász. Nagyon sok férfi csak arra megy, hogy igyon egy kicsit aztán jöhet az "ungabunga".


Forrás: stop.hu
Kép: hotdog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 mester tamás bencsik tamara

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar.blog.hu/api/trackback/id/tr88780660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása